Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex Pärlplatsen - en pärla på nätet
Pärlplatsens forum. Här kan man prata om allt som rör pärlor.
 
 ProfilProfil    Logga in fr att se dina privata meddelandenLogga in fr att se dina privata meddelanden    RegistreraRegistrera    Logga inLogga in 
   AnvndarlistaAnvndarlista    AnvndargrupperAnvndargrupper  FAQFAQ    SkSk    GalleriGalleri   GalleriStartsidan


Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex
Visar Profil :: Talulha
Avatar Allt om Talulha

Rocaille
Blev medlem:  17 Apr 2009
Totalt antal inlgg:  145
[0.22% av totala / 0.04 poster per dag]
Hitta alla inlgg av Talulha
Frn:  Kungälv
Hemsida:   
Användarens galleri:  Talulhas galleri
Yrke/sysselsttning:  Föräldraledig
Intressen:  
Kontakta Talulha
Emailadress:  
Privata meddelanden: Skicka privat meddelande
MSN-messenger:  
Yahoo-messenger:
AIM-adress:  
ICQ-nummer:
Budskapssmycke
Budskapssmycke
Gjorde detta till min mamma med barnbarnens namn på hjärtat (fram och baksida). Det har använts mycket flitigt av henne hela sommaren. Det är gjort av ljusblå seed beads 8/0, ljus- och mörkblåa sötvattenspärlor och silverpläterade detaljer. Hjärtat har jag stansat själv, budskapsringen är köpt färdig med text. Har även gjort ett flertal varianter i andra färger och med andra budskap.. en storsäljare på smyckevisningarna!
13 Aug 2010
Set av lila sötvattenspärlor och ametister
Set av lila sötvattenspärlor och ametister
Detta set gjorde jag till ett bröllop jag var på i juli. Hade köpt en ny lila klänning och hade inga smycken att ha på mig (iaf inget som matchade) Kom på att jag fått en hel påse med gamla smycken av min mormor som jag letade fram(koraller, sötvattenspärlor, bärnsten, turkoser bla) Mycket riktigt fanns det ett långt ljuslila halsband som jag slaktade för att tillverka detta set. Ametisterna hade jag i gömmorna. Blev riktigt nöjd (trots att trädda halsband är rätt "simpelt" är det ändå det jag tycker mest om att göra och bära) och fick många kommentarer på kvällen :)
02 Aug 2010


Trätt halsband på nylontråd. Rosa silverlined seed beads 8/0, ljusrosa sötvattenspärlor och bergkristallchips. Hjärtat som används som "ögla" består av en färdig stomme som jag coilat med art wire 28 G. Såldes på mitt första smyckeparty i veckan :) Gjorde ett likande halsband till mig själv tidigare (finns i galleriet), gillade modellen och fick en del beröm för det så jag var tvungen att göra i fler färger.
25 Mar 2010
Grönt är skönt
Grönt är skönt
Länkat halsband med krackelerad bergskristall och "gröna halvädelstenar" (osäker på vad det är, hafsades med i bara farten efter massa prutande i Peking, nån som har ett förslag?) Hjärtstommar coilade med art wire.
07 Mar 2010

Hoppa till:  
 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Kp annonsplats hos Prlplatsen