Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex Pärlplatsen - en pärla på nätet
Pärlplatsens forum. Här kan man prata om allt som rör pärlor.
 
 ProfilProfil    Logga in fr att se dina privata meddelandenLogga in fr att se dina privata meddelanden    RegistreraRegistrera    Logga inLogga in 
   AnvndarlistaAnvndarlista    AnvndargrupperAnvndargrupper  FAQFAQ    SkSk    GalleriGalleri   GalleriStartsidan


Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex
Visar Profil :: AnKa
Avatar Allt om AnKa

Chevron
Blev medlem:  28 Aug 2008
Totalt antal inlgg:  169
[0.26% av totala / 0.05 poster per dag]
Hitta alla inlgg av AnKa
Frn:   
Hemsida:   
Användarens galleri:  AnKas galleri
Yrke/sysselsttning:   
Intressen:  
Kontakta AnKa
Emailadress:  
Privata meddelanden: Skicka privat meddelande
MSN-messenger:  
Yahoo-messenger:
AIM-adress:  
ICQ-nummer:
Sweet för my sweet
Sweet för my sweet
Jag får nästan lust att smaka på de här krackelerade nuggetsen så jag kombinerade dem med färgglada ströpärlor till ett godisarmband.
21 Aug 2010
En midsommarnattsdröm
En midsommarnattsdröm
Det här är mitt bidrag till Barapyssels midommartävling. Ett smyckesset med halsband och örhängen som för tanken till den ljusa trolska midsommarnatten. Det är en blandning pärlor i grönt och turkost och silverpläterade smyckesdetaljer. Och som ni ser lyckades jag också bli ganska bra kompis med photoshop och fick till ett hyfsat collage :D
17 Jul 2010
Frökenarmband - Narmina
Frökenarmband - Narmina
Förra skolavslutningen gjorde min stora dotter armband till sina lärare. I år är det lillasysters tur - hon slutar förskolan och börjar sexårs efter sommaren, så hon har gjort tre armband till sina pedagoger. Jag har hjälpt henne med tekniken och öppnat mina pärllådor så att hon fått botanisera fritt. Hon har skapat designat och trätt det mesta helt själv. På detta armband - Narmina trädde hon den första raden och gav sig sedan i kast med nästa. När jag förelog att vi skulle göra två rader tyckte hon att det var en jättebra ide men orkade inte trä en rad till, så det gjorde jag men efter hennes mönster förståss.
03 Jul 2010
Frökenarmband - Madelene
Frökenarmband - Madelene
Det finns redan flera liknande armband i mitt galleri och jag gillar dem mycket, särskilt till sommaren. Detta påminner om det ena som stora dottern gav bort förra året men lillasyster har skapad detta helt utan förlaga. Hon gillade den krakelerade kvarsen, de blommiga lampworkpärlorna och rosa kvarts. Dem ville hon absolut ha med. Jag har bidragit med de stora gröna sötisarna.
03 Jul 2010

Hoppa till:  
 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Kp annonsplats hos Prlplatsen