Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex Pärlplatsen - en pärla på nätet
Pärlplatsens forum. Här kan man prata om allt som rör pärlor.
 
 ProfilProfil    Logga in fr att se dina privata meddelandenLogga in fr att se dina privata meddelanden    RegistreraRegistrera    Logga inLogga in 
   AnvndarlistaAnvndarlista    AnvndargrupperAnvndargrupper  FAQFAQ    SkSk    GalleriGalleri   GalleriStartsidan


Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex
Visar Profil :: Tigris
Avatar Allt om Tigris

Tigeröga
Blev medlem:  22 Maj 2006
Totalt antal inlgg:  3339
[5.15% av totala / 0.74 poster per dag]
Hitta alla inlgg av Tigris
Frn:  Tjörn (norr om Göteborg)
Hemsida:   
Användarens galleri:  Tigriss galleri
Yrke/sysselsttning:  Elkonstruktör
Intressen: Pyssel & knåp av alla slag
Kontakta Tigris
Emailadress:  
Privata meddelanden: Skicka privat meddelande
MSN-messenger:  
Yahoo-messenger:
AIM-adress:  
ICQ-nummer:
Min första polymercabochon
Min första polymercabochon
Jag blev inspirerad av att göra cabochoner i polymerlera efter att ha sett flera sådana lite var stans. Sagt och gjort, jag köpte lite lera och experimenterade. Eftersom jag inte visste om detta skulle vara intressant så ville jag inte köpa på mig en massa tillbehör och det blev man-tager-vad-man-haver istället. Själva formen till cabochonen är från ett lock till en stämpeldyna och "motivet" är stämplat med en julstämpel med texten av "Gläns över sjö och strand". Efter bränningen gned jag in cabochonen med någon form av patineringsvax i antikguld. Till pärlbroderiet hittande jag vackra antikguldfärgade 3-cuts som jag glömt bort så tillsammans med matta svarta seed beads fick de infatta cabochonen. Själva halsbandet är i spiral rope (som vanligt, men den tekniken är underbar) och låset i goldfilled.
04 Jun 2010
Lila pärlbroderi
Lila pärlbroderi
Ett halsband jag gjort till min svägerska som gillar lila. Jag gjorde ett försök i att vara lite asymmetrisk men det var ursvårt. Vinken på fotot är inte den bästa för man ser inte detaljerna riktigt men det är i alla fall små 3mm glaspärlor, lla ovala facetter och bicones i light smokey topaz tillsammas med seed beads och en fusad glascabochon. Själva halsbandet är en vanlig spiral rope och att ha 15/0 seeds som baspärla är inte något jag rekommenderar men det funkade i alla fall.
04 Jun 2010
Blombrosch
Blombrosch
Mitt bidrag till Pärlguidens cyberpyssel med tema "seed beads". En enkel trilliumbrosch med lite extra dekorationer. Tack Fru Babsan för broschnålen ;-) Egentligen är den lite väl råååsa för mig men jag gillar den ändå. Och det gjorde visst andra också för jag kom på andraplats i tävlingen.
09 Apr 2010
Färgglatt armband
Färgglatt armband
Mitt bidrag till Pärlguidens cyberpyssel med tema färgglatt. Inget avancerat alls egentligen men jag är mäkta stolt. Dels över att ha lyckats trä på vajer för det händer inte ofta (typ en gång om året om jag räknar bort reparationer av trasiga smycken). Dessutom, att göra något som innehåller så många olika färger faller helt utanför mina ramar. Fast okej, symmetrin kunde jag inte släppa, riktigt så wild & crazy vågade jag inte vara. ;-) Hematitrondeller och Swarovskibicones i alla regnbågens färger samt sterlingsilver.
09 Apr 2010

Hoppa till:  
 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Kp annonsplats hos Prlplatsen