Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex Pärlplatsen - en pärla på nätet
Pärlplatsens forum. Här kan man prata om allt som rör pärlor.
 
 ProfilProfil    Logga in fr att se dina privata meddelandenLogga in fr att se dina privata meddelanden    RegistreraRegistrera    Logga inLogga in 
   AnvndarlistaAnvndarlista    AnvndargrupperAnvndargrupper  FAQFAQ    SkSk    GalleriGalleri   GalleriStartsidan


Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex
Visar Profil :: Honey Bee
Avatar Allt om Honey Bee

Saltvattenspärla
Blev medlem:  09 Feb 2008
Totalt antal inlgg:  616
[0.95% av totala / 0.16 poster per dag]
Hitta alla inlgg av Honey Bee
Frn:  Enskede
Hemsida:   
Användarens galleri:  Honey Bees galleri
Yrke/sysselsttning:  Biomedicinsk analytiker
Intressen: PÄRLOR, trädgård, musik (mest gubbrock...), god mat, umgås med vänner.
Kontakta Honey Bee
Emailadress:  
Privata meddelanden: Skicka privat meddelande
MSN-messenger:  
Yahoo-messenger:
AIM-adress:  
ICQ-nummer:
Påfågel
Påfågel
Detta är en ren kopia av ett halsband jag hittat på Etsy. Jag blev totalförälskad och försökte lista ut hur originalet var gjort och jag tror det är så ungefär här. På originalet sitter ljusblå turkoser men jag nöjde mig med firepolished eftersom jag inte trodde jag skulle lyckas få ihop det. Det var jättesvårt att få det jämnt och fint och jag slet verkligen med vävpartiet. Jag fick också fuska lite med coiling så att pärlorna skulle hålla sig kvar på plats. Min kopia är naturligvis inte på långa vägar så vackert elegant och välgjord som Nerolis original, men den duger åt mig och jag älskar att ha det på mig för det väcker verkligen uppmärksamhet! Material: Koppartråd 20 och 26 ga 4 mm firepolished 8/0 seed beads
17 Jul 2010
Peyote med frans
Peyote med frans
Ett sånt här armband går ganska fort att göra tack vare långa bugles som spar tid och ger en skön effekt. Jag älskar detta armband, det är jätteskönt att bära och den lilla franskanten av ljust poolblåa 15/0-seeds genererar många kommentarer. Det är ungefär 4 cm brett inklusive frans. Idén kommer från ett armband jag såg på Etsy men jag har lagt till franskanten och har ett annat lås.
17 Jul 2010
Hamrat och lött silverarmband
Hamrat och lött silverarmband
Gick Banka & slå-kursen som anordnades hos Sirlig i Stockholm och fick äntligen lära mig hur man löder silvertråd utan att smälta sönder den eller bara förstöra den rent allmänt. På de två dagarna hann jag tillverka en egenhändigt bankad och lödd silverkedja, samt ett hänge. Hänget är det som syns på bilden men kedjan blev inte särskilt fin, så den kedja som syns här har jag gjort hemma – på egen hand! Den blev mycket finare än originalkedjan – jag har alltså redan blivit bättre :-) Först satte jag dit ett vanligt klolås – i silver förstås – men tyckte inte riktigt att det passade in. Då kom jag på att jag faktiskt är en sån där som kan tillverka smycken och tillbehör själv, så jag satte mig och böjde och bände och hamrade till ett lås i samma stil som hänget. Jag blev mycket nöjd. Idén till låset fick jag från Etsy. För att armbandet inte ska bli diskvalificerat från Galleriet hänger där också en liten klase pärlor.
01 Apr 2010
Romantique blue
Romantique blue
Ett av mina finaste armband – tycker jag själv. Jag blev nöjd med färgerna och gillar verkligen de två filigradelarna i antik mässing från Vintaj. Vet inte om swarovskiknappen är för modern till denna typ av armband men jag tycker den är okej. Jag gillar ju glittriga smycken och kom inte på något bättre för tillfället. Dessutom finns det swarovskibiconer fastsydda i själva armbandet också. Armbandet består av blå seed beads i storlek 15/0 och chartreusegröna i storlek 11/0, facetterade apatitrondeller, grön aventurin, facetterade glasrondeller, 3 mm swarovski bicones dark topaz, filigrandelar i antik mässing samt en swarovskiknapp. Bilden är tagen med min nya kamera som jag inte på långa vägar är bekant med ännu.
10 Jan 2010

Hoppa till:  
 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Kp annonsplats hos Prlplatsen