Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex Pärlplatsen - en pärla på nätet
Pärlplatsens forum. Här kan man prata om allt som rör pärlor.
 
 ProfilProfil    Logga in fr att se dina privata meddelandenLogga in fr att se dina privata meddelanden    RegistreraRegistrera    Logga inLogga in 
   AnvndarlistaAnvndarlista    AnvndargrupperAnvndargrupper  FAQFAQ    SkSk    GalleriGalleri   GalleriStartsidan


Pärlplatsen - en pärla på nätet Forumindex
Visar Profil :: Beatrice
Avatar Allt om Beatrice

Pärlplatsadministratör
Blev medlem:  13 Nov 2004
Totalt antal inlgg:  935
[1.44% av totala / 0.18 poster per dag]
Hitta alla inlgg av Beatrice
Frn:  Boden
Hemsida:  http://beastankar.blogspot.com
Användarens galleri:  Beatrices galleri
Yrke/sysselsttning:  Systemvetare som jobbar med lite av varje
Intressen: Pärla, läsa, webbdesign
Kontakta Beatrice
Emailadress:  
Privata meddelanden: Skicka privat meddelande
MSN-messenger: bea@ludd.luth.se
Yahoo-messenger:
AIM-adress:  
ICQ-nummer:
Louise
Louise
Tyvärr har jag fått göra en ängel till en änglafamilj igen. En arbetskamrats bonusdotter dog för ett tag sedan i sjukdom och jag ville visa familjen att jag tänker på dem och deras dotter. Flickan kämpade länge mot sin sjukdom men blev tillslut besegrad men långt efter vad läkarna först förutspådde. Louise betyder kämpe. Färgvalet blev lila, när jag kom på att jag ville göra en så gick jag och plockade fram pärlor automatiskt, men när jag satt där med en hög olika lila nyanser framför mig kändes det ändå som om jag ville fråga om flickans favoritfärg. Frågade bonuspappan dagen efter men innan han svarade visste jag att han skulle säga lila, vilket han oxå gjorde. Lila sägs ge beskydd och inre lugn. I ängeln finns även ametister som sägs skapa trygghet och kärlek mellan människor. Den lär oss att se framåt. Egenskaper jag kan tänka mig att en familj som nyss förlorat ett älskat barn kan tänkas behöva. Tyvärr blev bilderna inte så bra, den bild som var en bit ifrån var alldeles suddig. Magen är en lampwork med rosmönster, huvudet en cracked bergskristall, fållen är transparenta bicones och runda ametister. Armarna är gjorda av lila bicones, runda ametister, 2 pressade blompärlor och silverpärlor. I ena handen håller hon ett "Made with love"-hjärta. Kjolen och vingarna är gjorda av triangeldelicas i 2 färger och i kjolen är det även lila 8/0. Glorian är äggskalsvita vaxpärlor (mina små sötvattens jag hade tänkt använda hade för små hål).
19 Dec 2007
Kattlivtävlingens tumnagel tills vinnare är utsedd.
Kattlivtävlingens tumnagel tills vinnare är utsedd.
Bilden föreställer inspiratörerna till tävlingen. Solberga Zafirs Emilian (nederst) och Solberga Zafirs Eduard (överst).
20 Okt 2007
Armband i diagonal brick
Armband i diagonal brick
Armband gjort efter ett mönster i Bead& Button. Det skulle egentligen vara pärlemorspärlor i kanten men jag skippade dem. Använde 4x4 kuber i irisideras svart och transparent silver lined. Bram till låset användes hematitfärgade 15/0. Hittade inte igen mina silverlås så det fick bli ett pläterat lås istället.
30 Dec 2006
Béatrices pärlpersonlighetslapp
Béatrices pärlpersonlighetslapp
Detta blev min första lapp till lapptäcket (behövde ju en bild att ha på [url=http://www.parlplatsen.se/sidor/parlplatsen/lapptacke.shtml]lapptäckesidan[/url] :-) Jag gillar att jobba med små pärlor här är det Miyuki Delica som fick bilda basen och sen dekorerades det med några Miyuki Cubes. Jag gillar att testa på olika stygn så min första lapp fick således 3 olika stygn. Grönt är en av mina favoritfärger likaså svart. Här fick det bli 3 olika gröna och svarta med olika lyster och transparenthet.
13 Dec 2006

Hoppa till:  
 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Kp annonsplats hos Prlplatsen